Gefeliciteerd! De installatie van Zen Cart™ als eCommerce oplossing is gelukt.

Welkom gast! Wilt u zich aanmelden?


De Vergulde Kaars, uw online kaarsenspecialist!
Geniet met sfeervol kaarslicht...

Het is tijd voor de knusse en gezellige avonden. Pak die lekkere warme thee of koffie en geniet van sfeervol kaarslicht. Decoreer je huis met onze nieuwe kandelaren, onderzetters, geurdiffuseurs en heerlijk geurende olin of de Belysan designkaarsen. Haal wat extra sfeer in huis met de sfeervolle figuurkaarsjes, windlichten of geurlichten.

De dagen worden weer iets langer en het weer aangenamer, de lente komt eraan! Geniet ook in de lente nog van het aangename van kaarslicht. Design je huis nu met de mooiste exclusieve kaarsen of design kaarsen. Aan tafel metdinerkaarsen(in verschillende kleuren), tijdens de borrel met sfeervollegeurglazenof mooiegevulde glazen. Vergeet ook de tuin niet met sfeervolle fakkels of vuurschalen. Of neem een kijk in onze koopjeshoek! 

Zorgeloos genieten van kaarslicht, De Vergulde Kaars!


Maak jouw huis extra gezellig in deavond met sfeervol kaarslicht van onzedompelkaarsen, drijfkaarsen, theelichten en de theatraleDruipkaarsen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht voordrijfkaarsen,Gouda kaarsenengoud/zilver kleurige kaarsen.

Wij hebben ons assortimentuitgebreid met designkaarsen model Belysan. Dit zijn prachtige kaarsen in verschillende (moderne) modellen en kleuren!Pak dus dezekansen geniet van ons uitgebreide assortiment aankwaliteitskaarsen! Bekijk ook eens onze

Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreid assortiment kwaliteitskaarsen van het merk Gouda en Bolsius. Het assortiment Gouda kaarsen wordt bij ons vervuld door Gotische kaarsen, kroonkaarsen, stompkaarsen, dompelkaarsen en waxinelichten. Het merk Gouda kaarsen staat voor kwaliteit, deze kaarsen walmen en druipen niet en hebben een gegarandeerde brandtijd! Het merk Bolsius kaarsen bied u ook een grote verscheidenheid aan producten. De speciale geurlijn, Bolsius Aromatic, staat bijzonder goed bekend bij onze klanten en vervuld vele huiskamers van een voortreffelijke geur(kaarsen).

Ook kunt u bij ons terecht voor de meterkaarsenen 65 cm kaarsen!Na een lange afwezigheid van de Gouda meterkaars en de Gouda 65 cm kaars hebben wij mooie vervangers gevonden en kunnen wij u de nieuwe meterkaars en 65 cm kaars aanbieden met dezelfde kwaliteit, maar meer branduren! Doordat de meterkaars en de 65 cm kaars erg breekbaar zijn verzenden wij deze tegen extra kosten.Maar u bent altijd welkom op ons afhaalpunt in Gouda!

Krijg dat geweldige gevoel terug van vroeger met onze fantastischedruipkaarsen! De druipkaarsen laten uw lekker terug dromen naar de tijd van toen... Doordat deze druipkaarsen van de de hoogste kwaliteit zijn druipen deze extra goed. Plaats de druipkaars bijvoorbeeld in een lege wijnfles en zie hoe het druipende kaarsvet de fles mooi versierd.

Naast het assortiment kaarsen, dat wij u aanbieden op onze webshop kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen of opmerkingen. Op deze wijze kunnen wij u ook van kaarsen voorzien die eventueel nog niet in het assortiment zijn opgenomen. Ook kunnen wij voor u kaarsen bedrukken of voor u op zoek gaan naar een specifieke kaars. Wij helpen u graag!

 
 
Copyright © 2022 De Vergulde Kaars. Powered by Zen Cart
www.druipkaarsen.nl - www.kerstboomkaarsjes.nl
Gevestigd in Gouda.