Maak jouw huis extra gezellig in de avond met sfeervol kaarslicht van onze dompelkaarsen, drijfkaarsen, theelichten en de theatrale Druipkaarsen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht voor drijfkaarsen, Gouda kaarsen en goud/zilver kleurige kaarsen. Wij hebben ons assortiment uitgebreid met designkaarsen model Belysan. Dit zijn prachtige kaarsen in verschillende (moderne) modellen en kleuren! Pak dus deze kans en geniet van ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitskaarsen! Bekijk ook eens onze bloemsteekkaarsen, apollokaarsen, drijfkaarsen, wasfakkels, menorah kaarsen en lampenkaarsen.

Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreid assortiment kwaliteitskaarsen van het merk Gouda kaarsen en Bolsius. Het assortiment Gouda kaarsen wordt bij ons vervuld door Gotische kaarsen, kroonkaarsen, stompkaarsen, dompelkaarsen en waxinelichten. Het merk Gouda kaarsen staat voor kwaliteit, deze kaarsen walmen en druipen niet en hebben een gegarandeerde brandtijd! Het merk Bolsius kaarsen bied u ook een grote verscheidenheid aan producten. De speciale geurlijn, Bolsius Aromatic, staat bijzonder goed bekend bij onze klanten en vervuld vele huiskamers van een voortreffelijke geur(kaarsen).

Ook kunt u bij ons terecht voor de meterkaarsen en 65 cm kaarsen! Na een lange afwezigheid van de Gouda meterkaars en de Gouda 65 cm kaars hebben wij mooie vervangers gevonden en kunnen wij u de nieuwe meterkaars en 65 cm kaars aanbieden met dezelfde kwaliteit, maar meer branduren! Doordat de meterkaars en de 65 cm kaars erg breekbaar zijn verzenden wij deze tegen extra kosten.Maar u bent altijd welkom op ons afhaalpunt in Gouda!

Krijg dat geweldige gevoel terug van vroeger met onze fantastische druipkaarsen! De druipkaarsen laten uw lekker terug dromen naar de tijd van toen... Doordat deze druipkaarsen van de de hoogste kwaliteit zijn druipen deze extra goed. Plaats de druipkaars bijvoorbeeld in een lege wijnfles en zie hoe het druipende kaarsvet de fles mooi versierd.

Naast het assortiment kaarsen, dat wij u aanbieden op onze webshop kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen of opmerkingen. Op deze wijze kunnen wij u ook van kaarsen voorzien die eventueel nog niet in het assortiment zijn opgenomen. Ook kunnen wij voor u kaarsen bedrukken of voor u op zoek gaan naar een specifieke kaars. Wij helpen u graag!