legend
  • legend
<< Ga terug naar overzicht

Belysan "Wave" Groen/Geel/oranje

€ 10,00
Vooraad: 9 items
Aantal

  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal. Veilig en vertrouwd betalen met iDeal.
  • Binnen  24 uur verzonden & Vanaf € 75,- gratis thuisbezorgd. Binnen 24 uur verzonden & Vanaf € 75,- gratis thuisbezorgd.
  • Bij vragen neem contant met ons op. Bij vragen neem contant met ons op.
Deze fantastische lijn hand geschilderden kaarsen met een uitzonderlijk mooie vormgeving zijn speciaal ontworpen om als decoratiestuk in uw huis te sieren. Door de mooi vormgeving, prachtige versiering en stijlvol buitenkant, die met de hand wordt vervaardigd, heeft u altijd een unieke kaars in huis. Doordat de decoratieve buitenzijde om een stompkaars is gerold brand deze fantastisch op en krijgt deze met het branden een prachtig theatraal uiterlijk die de kaars nog mooier maakt. Het is hierbij wel aan te raden de kaars niet te lang achter elkaar te laten branden zodat deze zo mooi mogelijk brand. Doordat met deze methode de vlam langzaam zakt krijgt u na loop van tijd een prachtig licht spel op de buitenzijde van kaars!

LET OP:
Doordat de kaars met de hand is gekleurd kan de tekening op de kaars verschillen met de afbeelding die u bij dit product vind. De kleurspeling is wel hetzelfde, mits u natuurlijk voor een andere kleur kiest. 

De golfvormige kaars is leverbaar in de kleurschakering:
  • Groen/Geel
Productgegevens:
Afmetingen: 31 x 15 cm
Materiaal: Paraffine
Aantal lonten: 7

BELANGRIJK:
Het is aan te raden de kaars niet te lang achtereen te branden, ongeveer een uur, zodat deze zo mooi mogelijk brand! Met deze methode blijft de buitenzijde van de kaars zo lang als mogelijk in juiste vorm en kunt u zo langer genieten van het design. Daarbij zorgt deze manier van branden er ook voor dat u een prachtige speling van licht ziet op de buitenste rand van de kaars.
9 items

Gerelateerde producten

10 andere producten in deze categorie: