legend
  • legend
<< Ga terug naar overzicht

Gouda gotische kaarsen 8 st. "Ivoor"

€ 10,50
Vooraad: 0 item
Aantal
Op voorraad

  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal. Veilig en vertrouwd betalen met iDeal.
  • Binnen  24 uur verzonden & Vanaf € 75,- gratis thuisbezorgd. Binnen 24 uur verzonden & Vanaf € 75,- gratis thuisbezorgd.
  • Bij vragen neem contant met ons op. Bij vragen neem contant met ons op.

Klassiekers raken nooit uit de mode. Dat geldt ook voor de spits toelopende gotische kaarsen van Gouda. Het zilveren logo op de kaarsen staat symbool voor de gegarandeerde hoge kwaliteit die ze bieden: een lange, stabiele en schone vlam en een zeer beperkte kans op druipen, en dat meer dan 7 uur lang. Dankzij de sterke, hoogwaardige katoenen lont kunnen de gotische kaarsen van Gouda altijd probleemloos worden aangestoken, zodat u nooit onverwacht zonder kaarslicht komt te zitten. En omdat deze kaarsen met hun karakteristieke kegelvormige top in een stevige, gemakkelijk te openen verpakking worden geleverd, kunt u ze onbeschadigd op tafel zetten en zien ze er net zo perfect uit als de vlam die ze produceren.

8 Gotische kaarsen, lengte 24,5 cm, diameter 24 mm

Gegarandeerde brandduur: 7,5 uur. Deze kaarsen bevatten 100%  stearine, zijn voorzien van een gekleurde laag en hebben een speciale geribde voet, pasklaar voor gebruik in diverse houders.
Omdat er veel vraag naar Gouda gotische kaarsen ivoor en deze niet meer in verpakking van 8 stuks worden gemaakt,  gaan wij zelf de kaarsen voor u verpakken  zodat u toch een kleine verpakking kunt bestellen!

Gerelateerde producten

10 andere producten in deze categorie: