legend
  • legend
<< Ga terug naar overzicht

Meterkaars

€ 28,95
Vooraad: 25 items
Aantal

  • Veilig en vertrouwd betalen met iDeal. Veilig en vertrouwd betalen met iDeal.
  • Binnen  24 uur verzonden & Vanaf € 75,- gratis thuisbezorgd. Binnen 24 uur verzonden & Vanaf € 75,- gratis thuisbezorgd.
  • Bij vragen neem contant met ons op. Bij vragen neem contant met ons op.
Sinds oktober 2013 zijn de meterkaarsen weer verkrijgbaar, helaas niet meer van het merk Gouda kaarsen, maar Gouda kaarsen heeft een Nederlandse kaarsenfabriek gevonden die de productie heeft overgenomen en deze fantastische kaarsen weer wil produceren.
De kaarsen zijn van dezelfde samenstelling en afmetingen als de oude Gouda meterkaars! Het aantal branduren is zelfs verhoogd van 120 uur naar 165 uur gegarandeerd plezier.
Wacht dus niet langer en bestel vandaag nu uw meterkaars en u kunt de kaars ophalen in Gouda!

Kleur: Ivoor
Maat: 1000 x 46 mm. 
Brandduur: ca. 165 uur. 

Exclusief kandelaar.  

Let op: meterkaarsen zijn zeer breekbaar, 100% stearine. 

Bestellingen waar meterkaarsen deel van uitmaken worden niet verzonden en kunnen alleen afgehaald worden. Om u beter van dienst te zijn kunt u onder rubriek contact aangeven wanneer u de bestelling wilt ophalen, in telefonische overleg met tel: 0628497393 kunt u de meterkaarsen komen ophalen in ons magazijn op de James Wattstraat 13 C te Gouda
Met hoge uitzondering kunnen wij maximaal vier meterkaarsen naar u verzenden! Hierbij geldt echter niet de actie dat u boven de € 75,- geen verzendkosten betaald. Doordat het pakket zwaarder weegt dan 10 kg en langer is dan een meter zullen de verzendkosten € 12,50 bedragen en is het risico op breuk voor u.
25 items

Gerelateerde producten

4 andere producten in deze categorie: